Politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal pe site-ul www.carpatis.ro

  1. Cine suntem?

Prezenta Politică de Confidențialitate definește condițiile de utilizare a site-ului www.carpatis.ro, proprietatea  SC CARPATIS SRL, CUI:712360, J33/1272/1991 adresă:Str. Mirauti nr 72, Suceava

Echipa carpatis.ro încearcă să protejeze cât mai mult dreptul la intimitate și la imagine al utilizatorilor site-ului. Ne propunem să oferim utilizatorilor site-ului o experiență online sigură, care să nu vă afecteze în mod negativ viața personală. În acest sens, depunem toate eforturile pentru a ne asigura că informațiile pe care d-voastră le introduceți în baza noastră de date sunt folosite numai în scopurile pe care dumneavoastră le aveți în vedere.

  1. Ce date personale colectăm și de ce le colectăm?

Pe acest site sunt colectate următoarele categorii de date cu caracter personal ale utilizatorilor care accesează site-ul sau care trimit informații prin formularele de contact de pe site:

  • Numele și prenumele;
  • Adresă de e-mail;
  • Adresa IP de pe care au accesat acest website.

Media

Dacă încarci imagini pe situl web, ar trebui să eviți încărcarea imaginilor care au incluse date de locație înglobate (EXIF GPS). Vizitatorii sitului web pot descărca și extrage toate datele despre locație din imaginile de pe sit.

Formulare de contact

Puteți solicita asistență sau ne puteți adresa orice întrebări, sugestii sau probleme privind site-ul sau produsele comercializate sau cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal prin intermediul formularului de contact din secțiunea ”Contact” de pe site. Datele dvs. vor fi utilizate în mod exclusiv în scopul analizării solicitării dvs.

Cookie-uri

Dacă lași un comentariu pe situl nostru, poți opta pentru salvarea în cookie-uri a numelui, adresei de email și sitului tău web. Acestea sunt pentru confortul tău, astfel nu mai trebuie să le completezi din nou când lași un alt comentariu. Aceste cookie-uri vor fi valabile un an.

Dacă ai un cont și te autentifici în acest site, vom seta un cookie temporar pentru a determina dacă navigatorul tău acceptă cookie-uri. Acest cookie nu conține date personale și este eliminat când închizi navigatorul.

Când te autentifici, vom seta și câteva cookie-uri pentru a-ți salva informațiile de autentificare și opțiunile de afișare pe ecran. Cookie-urile de autentificare sunt păstrate două zile, iar cele pentru opțiuni de afișare pe ecran sunt păstrate un an. Dacă selectezi „Ține-mă minte”, cookie-urile tale de autentificare vor fi păstrate două săptămâni. Dacă te dezautentifici din cont, cookie-urile de autentificare vor fi eliminate.

Dacă editezi sau publici un articol, un cookie suplimentar va fi salvat în navigatorul tău. Acest cookie nu include date personale și indică pur și simplu ID-ul articolului pe care tocmai l-ai editat. El expiră după 1 zi.

Conținut înglobat de pe alte situri web

Articolele din acest site pot include conținut înglobat (de exemplu, videouri, imagini, articole etc.). Conținutul înglobat de pe alte situri web se comporta exact la fel ca și cum vizitatorii au vizualizat un alt sit web.

Aceste situri web pot să colecteze date despre tine, să folosească cookie-uri, să înglobeze urmărirea suplimentară a terților și să-ți monitorizeze interacțiunea cu conținutul înglobat, inclusiv să-ți urmărească interacțiunea cu conținutul înglobat dacă ai un cont și ești autentificat în acel sit web.

Analitice

Utilizăm Google Analytics pentru a analiza informația furnizată de către utilizatorii site-ului. Aceste informații ne permit să înțelegem mai bine utilizatorii site-ului și modul în care îl folosesc. Nu este inclusă nicio informație de identificare personală în acest tip de raport. Nu utilizăm cookie-uri pentru a colecta date personale și nu folosim tehnologia care conectează informațiile colectate prin cookie-uri de datele utilizatorilor site-ului nostru. Pentru mai multe informații privind utilizarea cookie-urilor și statisticile privind utilizarea Google Analytics pe site-ul nostru web, precum și modul în care puteți să nu optați pentru diferite tipuri de prelucrare, dezactivarea stocării cookie-urilor sau înlăturarea cookie-urilor înregistrate, vă rugăm să vedeți Politica noastră de utilizare a cookie-urilor.

Datele personale sunt colectate în scopul:

  • Trimiterii de răspunsuri la solicitările primite prin formularele de contact online;
  • Pentru a vă transmite comunicările/informațiile obligatorii, în baza obligațiilor noastre legale;
  • Pentru a răspunde la întrebările dvs. sau atunci când formulați reclamații, ne transmiteți recenzii, comentarii sau ne contactați în alt mod. Este în interesul nostru legitim de afaceri să vă răspundem.
  • Scopul de marketing și publicitate. Netransmiterea anumitor informații va face imposibilă oferirea de către noi a unor campanii de marketing personalizate către dumneavoastră.

Datele personale colectate pe website-ul www.carpatis.ro nu sunt folosite și nu sunt transmise unor terți în scop de marketing direct, remarketing, publicitate sau pentru trimiterea pe orice cale de newslettere ori mesaje cu oferte, fără acordul prealabil al utilizatorului.

  1. Cu cine partajăm datele tale?

Comentariile, recenziile vizitatorilor și solicitarile trimise prin formularele de contact online pot fi verificate printr-un serviciu automat de detectare a spamului, cum ar fi Akismet. Datele privind navigarea pe site sunt colectate și disponibile către Google Analytics. Politica de confidențialitate a Google Analytics este disponibilă aici.

Prin folosirea icon-urilor de distribuire pe social media puse la dispozitie pe paginile din acest site, utilizatorii transmit către respectivele rețele sociale date care sunt stocate si prelucrate în conformitate cu politicile proprii ale acelor companii și care pot fi transferate către țări din afara SEE.

  1. Cât timp îți păstrăm datele?

Dacă lași un comentariu, comentariul și metadatele lui sunt păstrate pe o perioadă nedeterminată. Așa putem recunoaște și aproba automat toate comentariile următoare în loc să le ținem într-o coadă pentru moderare.

Pentru utilizatorii (dacă există) care se înregistrează pe situl nostru web, stocăm și informațiile personale pe care le furnizează în profilul lor de utilizator. Toți utilizatorii își pot vedea, edita sau șterge informațiile personale oricând (dar nu își pot schimba numele de utilizator). De asemenea, administratorii sitului web pot vedea și edita aceste informații.

Ștergerea datelor personale colectate pe acest site nu se va realiza dacă:

  • datele sunt necesare pentru exercitarea dreptului la liberă exprimare și informare;
  • datele sunt necesare pentru îndeplinirea unei obligații legale;
  • există un interes public în domeniul sănătății publice;
  • este necesară arhivarea acestora în interes public, sunt folosite in cercetarea științifică sau istorică sau in scopuri statistice;
  • datele sunt necesare pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță.
  1. Ce drepturi ai asupra datelor tale?

Dacă ai un cont sau ai lăsat comentarii pe acest sit web, poți cere să primești un fișier de export cu datele personale pe care le deținem despre tine, inclusiv toate datele pe care ni le-ai furnizat. De asemenea, ne poți cere să ștergem toate datele personale pe care le deținem despre tine. Acestea nu includ toate datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.

Utilizatorii ale căror date personale sunt colectate pe acest site au urmatoarele drepturi:

  • de a fi informați în legătura cu natura exactă a datelor stocate;
  • da a fi informați dacă datele personale proprii sunt sau nu prelucrate și în ce scop;
  • de a primi o copie a tuturor datelor proprii stocate, într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat, cu condiția să nu aducă atingere drepturilor și libertăților altora;
  • de a primi orice informații disponibile privind sursa datelor cu caracter personal, în cazul în care datele nu sunt colectate de la persoana vizată;
  • de a le fi transferate în siguranță oricare din datele personale stocate către alt operator, transferând totodata și răspunderea în legătură cu protecția și durata de stocare a datelor personale solicitate a fi transmise către operatorul respectiv;
  • de a le fi actualizate datele stocate care nu pot fi editate de catre acestia si de a primi confirmarea ca datele au fost actualizate, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate;
  • de restricționare a prelucrării datelor în cazurile prevazute de lege si de a primi confirmarea pentru aceasta, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate;
  • de a se opune prelucrarii datelor cu caracter personal care ii privesc;
  • de a le fi sterse datele stocate care au depasit durata minima de stocare prevazuta la Capitolul 4 din acest document;
  • de a-și retrage consimțământul pe baza căruia are loc prelucrarea datelor stocate daca nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrarea acestora
  • de a fi informati in scris, la adresa de posta electronica furnizata, de orice eveniment de incalcare a securitatii datelor stocate, in maxim 72 de ore de la producerea acestuia
  • de a depune o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.
  1. Unde îți trimitem datele?

Comentariile vizitatorilor pot fi verificate printr-un serviciu automat de detectare a spamului. Datele privind navigarea pe site sunt colectate și disponibile către Google Analytics. Politica de confidențialitate a Google Analytics este disponibilă aici: https://support.google.com/analytics/topic/2919631?hl=ro&ref_topic=1008008

  1. Cum îți protejăm datele

Site-ul folosește modulul de securitate Wordfence.

  1. Ce proceduri avem la dispoziție pentru încălcarea securității datelor

Încălcarea securității datelor, fie și doar potențială este semnalată automat prin e-mail către administratorul site-ului de către modulul de securitate Wordfence și de către mecanisme interne oferite de platforma WordPress. Raportarea include și adresa IP, care face parte din categoria datelor personale deoarece poate fi folosită la identificarea utilizatorului.

  1. De la care părți terțe primim date

Nu primim date de la terțe părți.

 

  1. Ce decizii luăm și/sau ce profiluri realizăm automat cu datele utilizatorilor

Luăm eventuale decizii în urma sugestiilor dumneavoastră. Nu realizăm în niciun fel profiluri de utilizator cu datele dumneavoastră.

 

  1. Cerințe pentru divulgarea unei afaceri controlată de guvern sau supusă unor legi suplimentare privind confidențialitatea

Aceasta nu este o afacere controlată de guvern.

  1. Informațiile tale de contact

În cazul în care aveți întrebări despre modul în care prelucrăm informațiile personale sau dacă doriți să exercitați vreunul dintre drepturile anterior mentionate în prezenta Politică de confidențialitate, vă rugăm să ne transmiteți o cerere și datată, însoțită de dovada identității la adresa de e-mail office@carpatis.ro

 

S.C. CARPATIS S.R.L.
Carpatis este o companie nationala de produse alimentare care are ca obiect principal de activitate prelucrarea carnii si productia de preparate din carne.

CONTACT
  • Str. Mirauti nr. 72, Suceava
  • Tel: 0230 217 767 | Fax: 0230 522 724;
  • office@carpatis.ro
Carpatis pe Facebook